Online Trader Klub
 

Mi is az Online Trader Klub? (hangfelvétel)

 

Tudja, hogyan élheti túl a tanulásnak azt a szakaszát, amikor még nem jönnek az eredmények?

Kizárólag egy jól megválasztott mentori team segítségével. Ez a csapat nemcsak, hogy fogja a kezét, de még segíti is megtenni félénk, első lépéseit.

 

A legnagyobb veszély, ami Önre leselkedik,hogy rosszul ítéli meg saját erejét!


 

Könnyű azt gondolni, hogy akik jelentős vagyonokat szereztek tőzsdei pályafutásuk alatt, különleges képességekkel születtek.

Az esetek túlnyomó többségében a sikerük mögött valami kevésbé misztikus dolog húzódik meg. Egyszerűen csak annyi, hogy ők képesek voltak elfogadni a megfelelő segítséget.

A személyes bizonytalanságunk leküzdése, érzelmeink kordában tartása, a stratégiára való összpontosítás, a negatívumok helyes kiszűrése (kizárása), a helyes fókusz megtartása, a kitartó gyakorlás, a szorgalom, a 100%-os meggyőződés kereskedési rendszerünkben, azok a tényezők, amelyek az egyedül próbálkozók számára sokkal nehezebbek, gyakran elérhetetlenek.

Hogy miért? Mert ezekhez mind kitartásra, önfegyelemre van szükség.

Tényként lehet megállapítani, hogy az emberek egymagukban nem képesek megvalósítani fogadalmaikat. Gondoljon csak bele, hány fogyókúrát hagytak félbe ismerősei.

A magányos kísérletezésből a kiutat egy megfelelő mentor jelentheti. Mivel mi azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbben megvalósítsák tőzsdei elképzeléseiket, ezért egy online mentori programot indítottunk Online Trader Klub néven, ami véleményünk szerint forradalmasította a tőzsdei képzés hatékonyságát.

 

Az Online Trader Klub lehet Ön számára az a hely, amely segíti megérteni a tőzsdézés 5 legjelentősebb törvényét


 

 1. Hiába rendelkezik egy tökéletesen megalkotott kereskedési stratégiával, ha nem tudja 100%-ban betartani annak szabályait.

  Így annak ellenére, hogy rendszere képes lenne profitokat termelni, alkalmazásával napról napra közelebb hozza a csőd állapotát.

 2. Ahhoz, hogy Ön folyamatosan nyereségessé tudjon válni, többre van szüksége egy nagy nyerőnél, ahol azt sem ismeri, miből származott a bevétel.

  Nincs veszélyesebb annál a nyereséges ügyletnél, amelyről még utólag sem tudja, hogy minek köszönheti.

 3. A piac nem fog addig próbálkozni, míg el nem éri, hogy Ön sikeres legyen.
   
 4. Olyan áldozatot kell hoznia a tőzsdei sikerért, amiért cserébe a piac megadja Önnek a lehetőségeket a hatalmas profitokra.

  Álmodni a TOPTRADER-i szintről könnyű, de késznek kell lennie az árát is megfizetni!

 5. Rendszeres dokumentálás, naplózás nélkül - ami nyilvánvaló a tőzsdézés legunalmasabb része -, soha nem fog 100%-os hittel rendelkezni, ami nélkül kereskedési rendszerét minden pillanatban az összeomlás fenyegeti.

 

Minél többet ismer meg önmagáról és a tőzsdéről, azaz minél jobban látja a sikeres kereskedés összetevőit, annál nagyobb profitokat jelentenek a kínálkozó lehetőségek az Ön számára.

 

Az Online Trader Klub pontosan azt nyújtja Önnek, amire folyamatosan szüksége van!


 

A heti két órás Online Klub alkalmával a tőzsdei siker technikáit és szokásait segítünk megismerni és begyakorolni. A program második felében aktuális piaci elemzéseket végzünk.

Ez a rendezvény nem azért jelentős Önnek, mert megtudja épp milyen előnyös befektetési alternatívák kínálkoznak, hanem mert megszerezheti azt a tudást, amivel Ön folyamatosan felismeri az éppen kialakuló lehetőségeket.

Szeretnénk, ha ez a heti klub segítené, hogy ne csak a begyakorolandó feladatokat lássa, hanem a mi segítségünkkel el is végezze azokat úgy, hogy közben automatikusan bekerül a nyerő kereskedők vérkeringésébe.

A klub segíteni fogja a kudarcok fő okát - a gyakorlás hiányát - leküzdeni a mi közreműködésünkkel. A programmal a célunk, hogy Önnek ne maradjanak megválaszolatlan kérdései, és rutinszerűen mozogjon a tőzsde világában.
 

 

Az Online Trader Klub első órájában gyakorlunk, a másodikban elemzünk.

 

A gyakorlás témakörei:


 • A technikai elemzés menete, lépései
 • Money Management
 • Belépési rendszerek
 • Profit 1-2-3 szignálrendszer
 • Kilépési rendszerek
 • Szoftver használat
 • Tőzsdei pszicho csapdák ismertetése
 • A helyes önkontroll elsajátítása
 • Kereskedés naplózása
 • Önellenőrzési folyamatok
 • Toptrader gondolkodásmód

 

Az elemzés piacai


 • Amerikai részvénypiac
 • Forex piac
 • Indexek

 

Miért online?


A mentori program kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy a tőzsde iránt érdeklődő - lakhelyétől, anyagi helyzetétől függetlenül -, képes legyen a folyamatos kapcsolattartásra mentoraival.

Virtuális oktatótermünk lényegesen hatékonyabb, mivel a résztvevőknek nem kell utazással tölteni értékes idejüket, és megszokott otthoni környezetükben sajátíthatják el a kereskedés lépéseit.

 

Az OTK jelenleg nyári szünetet tart, arra előfizetni egyelőre nem lehet.

A kezdési időponthoz látogasson vissza később.


Alkalmanként 5 000 Ft-os költséggel. Reméljük érzi, hogy ezzel az árral mi maximálisan megteszünk mindent annak érdekében, hogy végigmenjen a kitaposott ösvényen.

1 hónapos bérlet 15.000 Ft. Az egy hónap a fent említett befizetési metódus szerint az első csütörtöktől számítódik és az ezt követő 3. pénteken jár le.
2 hónapos bérlet 24.000 Ft. A két hónap a fent említett befizetési metódus szerint az első csütörtöktől számítódik és az ezt követő 7. pénteken jár le.

Új bérletet váltani bármikor lehet, annak aktiválása az előző bérlet lejárta után történik folytatólagosan. Azaz az új vásárlás nem hosszabbítja az előző bérlet lejárati dátumát, de a jóval a lejárat előtt történt új vásárlás sem okozza az új bérlet hamarabbi lejáratát.

Az aktuális heti OTK-ra a megelőző hét szerda reggelétől az aktuális hét kedd banki zárásáig lehet befizetni. Tehát ha szerdán, csütörtökön, vagy pénteken érkezik be a befizetése, csak a következő héten jöhet a klubra.

Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, így ez a képzési programunk csak a leggyorsabb regisztrálók számára elérhető!

Ezt a képzést nagyon fontosnak tartjuk az Ön szakmai fejlődésében.

Az OTK minden héten csütörtökönként 18-20 óráig tart.

 

Jelentkezés


Jelentkezni az 1 alkalmas, 1 hónapos, vagy 2 hónapos Online Trader Klub bérlet díjának bankszámlánkra történő befizetésével, vagy átutalásával és az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Először az űrlapot töltse ki, ügyelve, hogy az adatok pontosak legyenek, majd utalja a tanfolyam díját.
Amennyiben a regisztráció két lépése közül valamelyik hiányzik, nem tudjuk a jelentkezési szándékot feldolgozni, ezért kérjük ügyeljen, hogy befizetése időben megjelenjen bankszámlánkon.

Amennyiben egy alkalommal már regisztrált, a jelentkezési űrlapot nem kell ismét kitöltenie, csak az 1 alkalmas, 1 hónapos, vagy 2 hónapos bérlet árát utalja át az itt megjelölt bankszámlánkra, a megjegyzés rovatban feltüntetve email címét, mellyel regisztrált, az OTK szót, s a nevét.

Figyelem! Ne felejtse el az utalásnál a közlemény rovatban pontosan megadni az email címet, amivel eddig is belépett a klubokra, a résztvevő és a tanfolyam nevét.

A pénz beérkezését követően a regisztrációróle-mailben visszaigazolást küldünk.

Átutalás esetén csak az utaló cég vagy természetes személy részére tudunk számlát kiállítani. Az átutalás átlag 2-3 napot vesz igénybe, ezért javasoljuk a készpénzes befizetést bármely CIB Bankban.

Bankszámlaszám: 10700512-49540600-51100005 CIB Bank
Számlatulajdonos: Profit.hu International Kft.
Nemzetközi számlaszám (IBAN) HU58-1070-0512-4954-0600-5110-0005
Swift kód: CIBHHUHB

Figyelem! Ne felejtse el az utalásnál a közlemény rovatban pontosan megadni az email címet amivel jelentkezett, a résztvevő és a tanfolyam nevét.

Az aktuális heti OTK-ra a megelőző hét szerda reggelétől az aktuális hét kedd banki zárásáig lehet befizetni. Tehát ha szerdán, csütörtökön, vagy pénteken érkezik be a befizetése, csak a következő héten jöhet a klubra.

 

   

1 alkalom

5.000.-Ft
 

 

    

1 hónap

15.000 Ft

 

    

2 hónap

24.000 Ft

 

Az adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Adataidat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha minket arra törvény kötelez.
 

 

 

 

Az oktatókról..

Traderek

 


Tanulói vélemények

 

Azok a hallgatóink, akik mára a legnagyobb sikereket érték el, kivétel nélkül mind rendszeres résztvevői az Online Trader Klubnak.

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp12